Talo ei ole vielä valmis, joten paneeleitakaan siihen ei vielä ole tarvittu, mutta sen sijaan bändin Lahdessa olevan Apulandian, museo-kahvilakompleksin, katolle on asennettu 12 kW aurinkopaneelijärjestelmä.

Museoviraston suojelemaan rakennukseen hankittiin huomaamattomat, katon väriset paneelit, eikä asennuksen aikana saanut kajota kattorakenteisiin. Isokulutuksinen talo vaati paneeleita koko katon täydeltä. Santapukin mukaan asennusprojekti sujui kaikkineen hyvin ja nopeasti, ja jo parin päivän kuluttua museo toimi omalla sähköllä.

Kahvilan seinässä oleva mittari näyttää reaaliaikaisesti sähkön tuoton. Santapukin mukaan kesän aikana paneelit tuottivat sähköä kulutusta enemmän, ja ylijäämä menee sähköyhtiön verkkoon. Pimeään vuodenaikaan sähkölämmitteisessä Apulandiassa valmistaudutaan ostamaan tarvittava sähkö niin ikään verkosta, jos omaa tuotantoa ei saada riittävästi.

Santapukki on laskenut, että paneelijärjestelmällä Apulandiassa säästetään vuodessa 1000 kiloa hiilidioksidia. Ympäristövaikutukset ovat siten merkittäviä. Myös hinta-laatu –suhde aurinkopaneeleissa on Santapukin mukaan nykyään erittäin hyvä.