Kampin Keilahalli & Biljardi Bar – keilailu ei ole vain urheilua vaan paljon enemmän

Kampin 4. kerroksessa sijaitseva Keilahalli & Bar tarjoaa kävijöilleen kokonaisvaltaisen elämyksen keilailun parissa. Käytettävissä on yhteensä 12 rataa, viihtyisät sauna- ja kokoustilat sekä tyylikäs Fun-baari. Saunallisessa kokoustilassa voit järjestää työpaikan virkistyspäivän, polttarit, perhejuhlat tai vauhdikkaat synttärit. Keilailuun voi yhdistää kätevästi myös biljardinpeluuta, sopivaa fingerfoodia ja suositun juomasangon. Muista myös varata pikkujoulut ajoissa, kausi on kohta kuumimmillaan!

Lue lisää: varaarata.com


Kuva: Kampin Keilahalli


 

Suomen Luontokeskus Haltia – esittelyssä koko Suomen luonto

Nuuksion kansallispuiston kupeessa paistattelevan Haltian upean – pääosin digitaalisen – näyttelykokemuksen keskiössä on 18 metriä leveä ikkuna maamme luontoon. Panoramalla pyörii tunnin verran videomateriaalia eri puolilta Suomea eri vuodenaikoina. Tarjolla on myös monipuoliset kokoustilat 10 hengen saunaosastollisesta neuvotteluhuoneesta lähes 200-paikkaiseen auditorioon. Lisäksi päänäyttelysali tai jopa koko rakennus on käytettävissä yksityistilaisuuksiin.

Lue lisää: haltia.com


Kuva: Mauri Leivo


 

Koskas mennään Korkeasaareen?

Syksy on loistava aika tehdä retki eläinten luo Korkeasaareen, eläintarha on avoinna joka päivä. Pääkaupunkiseudun syyslomaviikon arkipäivinä Korkeasaaressa on Helsingin leikkipuistojen kanssa toteutettua ohjelmaa ja joka päivä useita eläinten ruokintoja. Entä uskallatko voittaa pelkosi Korkeasaaren Halloweenissa 27.–29.10. ja 3.–4.11.? Voit kohdata silmästä silmään käärmeet ja liskot tai pidellä kädelläsi isoa torakkaa! Myös eläinten ruokinnat ovat Halloweenin kunniaksi tavallista karmivampia.

Lue lisää: korkeasaari.fi


Kuva: Korkeasaari


 

Majatalo Onnela – viihtyisää kokoustamista ja historian havinaa

Nykyaikaisen ja omalaatuisen kokoushotellimme löydät kulttuurihistoriallisesti merkittävältä Rantatieltä Tuusulasta. Vantaan lentokentältä meidät saavuttaa vain vartissa! Tarjoamme kokoustilat, tarjoilut, majoituksen sekä ohjelmapalvelut – ja päivän päätteeksi rentouttavan illanvieton tilausravintolamme herkkujen ääressä ja rantasaunojemme lämpimissä löylyissä. Haluatko kuulla historiastamme itse Johanna Sofian, Majatalo Onnelan emännän kertomana? Viihdyttävän draamaesityksen voi tilata vaikka illallisen yhteyteen.

Lue lisää: onnela.com


Kuva: Onnela


 

Forum Marinum – ”Tästä alkaa meri”

Merenkulun valtakunnallinen erikoismuseo, merivoimien museo ja tapahtumakeskus Turun sataman kupeessa on vailla vertaa. Pitkän laivanrakennushistorian omaava alue muodostuu omaperäisistä rakennuksista, vanhoista satamanostureista sekä eri aikakausia edustavista kiehtovista museoaluksista. Viehkeässä miljöössä viihtyvät myös lapset seuratessaan laivakoira Axelin tassunjälkiä. Mielenkiintoisten näyttelyiden ohella on mahdollista kokeilla erilaisia merellä tarvittavia taitoja ja ravintola Göranissa voi ihailla kuuluisaa Göran Schildtin purjevenettä.

Lue lisää: forum-marinum.fi


Kuva: Maija Joro


 

Aarteenmetsästystä Lapissa

Tiesitkö, että Leonardo Da Vinci piti aina työpöydällään Lapin jalokiveä eli ametistia, sillä uskoi sen nopeuttavan älyä ja haihduttavan pahat ajatukset? Ole oman elämäsi Da Vinci ja lähde ametistivaellukselle Lappiin. Lampivaaran Ametistikaivos on maailman ainoita jalokivikaivoksia, joka pitää ovensa avoinna vierailijoille. 2000 miljoonaa vuotta sitten suurvuoriston uumenissa syntynyttä jalokiveä pääsee etsimään itsellensä ohjatuilla retkillä, ja samalla pääsee nauttimaan pohjoisen Suomen jylhistä maisemista ja yöttömistä öistä.

Lue lisää: ametistikaivos.fi


Kuva: Ametisti Kaivos