Elastisen kanssa luotu Täytyy Jaksaa -kappale on kesähitti ja ohjelmaan liittyvän areenakonsertin ohella toteutui myös musiikkia ja stand up -komiikkaa yhdistävä Sami Hedberg Live -keikka Helsingin Jäähallissa. Nyt Hedbergin mielessä siintääkin oikea kesäloma, pitkästä aikaa.

- En lomallakaan osaa olla tekemättä mitään. Oikea loma tarkoittaakin sitä, ettei kalenterissa ole keikkoja, Hedberg Entertainment Oy:n omistava Hedberg sanoo.

Kesällä Hedberg aikookin kehittää yrityksen toimintaa edelleen ja edistää monia vireillä olevia projektejaan, kuten saunabussia, grillivuokrauskonseptia ja Pullukka Run -juoksutapahtumaa. Pullukka Run juostaan Kuopiossa 11.6. ja Vierumäellä 9.7. Hedberg toimii myös kehitysyhteistyöjärjestö Suomen World Visionin lähettiläänä.

- Töiden ohella on kiva päästä ihan vaan mökille ja ajamaan moottoripyörällä. Viime kaudella pyörää ei otettu tallista kertaakaan, toteaa Hedberg, joka vuonna 2015 saavutti Guinnes World Records -maailmanennätyksen tekemällä eniten stand up -livekeikkoja vuoden aikana.

 

Tyylin kulmakiviä

- Kello on aina merkinnyt minulle tyylikkyyttä ja miehisyyttä. Edesmennyt isäni omisti useita kelloja ja muistan vieläkin hyvin erityisenä sen, kun sain häneltä ensimmäisen kelloni, Hedberg kertoo.

- Olen kymmenisen vuotta käyttänyt TW Steelin kelloja ja olen todella tykästynyt niihin. Käytän kuutta erilaista kelloa. Eri asujen kanssa on kiva käyttää eri värimaailmoja, mutta lempiyhdistelmäni on musta-hopea. Näissä kelloissa pidän myös siitä, että ne ovat isoja. Minulle kello on tyylikkyyden kirsikka kakun päällä, eli kello kasaa sen hetkisen asukokonaisuuden. Ilman kelloa olo on alaston. Luotettava ja laadukas kello on tietenkin myös erittäin tärkeä työväline, jotta stand up -koomikko pysyy aikataulussa, sanoo Hedberg.

Tyylikkyydestä ei tarvitse Hedbergin tinkiä myöskään keikkapaikalta toiselle siirryttäessä. 50 000 kilometriä vuodessa ajava Hedberg on voinut toteuttaa suurimman autohaaveensa ja ajaa nyt Range Roverilla.

- Olen pienestä pitäen tykännyt autoista. Nyt ajan Range Rover Sportilla, joka on ihan uskomaton auto. Niin helppo ja turvallinen, mukaankin mahtuu vaikka mitä. Tällä autolla pärjää missä tahansa. Pidän autoon panostamista perusteltuna jo turvallisuudenkin takia, Hedberg toteaa.

 

Vahvasti esteetikko

- Yrittäjänä pidän visuaalisuutta erittäin tärkeänä. Onpa kyse julisteista tai keikka-asuista, haluan sanoa viimeisen sanan brändin rakentamisessa. Koen olevani hyvin vahvasti esteetikko, Hedberg sanoo.

- Oma pukeutumistyylini vaihtelee tilanteen mukaan. Pukeudun juhlavammin pikkutakkiin varsinkin keikoille. ”Jack & Jones -tyyli” toimii monessa tilanteessa ja korisharrastuksen rennommalle katutyylille on sillekin paikkansa. Tyylissä rajojen koetteleminen on hauskaa. Haluan testata mitkä väriyhdistelmät toimivat ja mikä näyttää hyvältä, sanoo Hedberg.

- Olen aina innoissani, jos tarjolla on tilaisuus, johon pukeutua tyylikkäämmin. Tyyli on sitä, että pukeudutaan tilanteen vaatimalla tavalla. Yksinkertaisesti on vain tyylikästä olla tyylikäs. It´s cool to be cool, summaa Hedberg.