Veneilykausi voi jatkua aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn, sillä molemmat ovat katettuja, ja lämmityslaitteet kuuluvat varusteisiin.

Kone Wuorion toimitusjohtaja Ilkka Juva lisää, että markkinoiden hiljaisimpia venemalleja Sargoa ja Arronetia valmistetaan eri kokoja:

– Esimerkiksi Sargon-mallista pienin, 25-jalkainen ympärikäveltävä keskikoppivene, tekee sen erityisen sopivaksi mantereen ja saariston väliseen yhteyskäyttöön tai retkiveneeksi. Suurin, 36-jalkainen, mahdollistaa jo pidemmän matkan teon. Arronet-mallin pienin on 16-jalkainen avovene.

 

Veneet luovutetaan aina suoraan telakalta huollettuna

Kone Wuorio tarjoaa myös veneiden talvisäilytyksen sekä täydelliset ympärivuoden saatavilla olevat veneiden, koneiden ja sähkölaitteiden huoltopalvelut kahdessa marinassaan Turussa ja Kemiössä.

– Meillä asiakas saa aina henkilökohtaista palvelua, kuten huolellisen perehdytyksen uuden veneen käyttöönoton yhteydessä, Juva vahvistaa.

– Veneen omistaja pääsee näin alusta asti turvallisesti nauttimaan veneilystä!

Salossa, emoyhtiö Astrumin auto- ja venetalossa, sijaitsee noin 5000 neliön suuruinen Showroom, jossa kaikkiin venemalleihin voi tutustua ympärivuoden rauhallisissa tiloissa.

– Pian alkava kevät on toimitussesonkia huhtikuusta juhannukseen. Myynti vetää, ja osa venemalleista on niin haluttuja, että otamme niistä nyt tilauksia vastaan jo vuodelle 2019, kertoo Juva tyytyväisenä.

 

Wuorionkuja 4, 25700 Kemiö • 02 420 6000 • konewuorio.fi